home > over ons > partners

Walter HostenWalter Hosten
Walter Hosten is stichtend vennoot van Hosten & Brackx Accountancy.

Walter studeerde af in 1984 als Master in de Toegepaste Economische wetenschappen. Daarnaast behaalde hij in 1986 Licentiaat Fiscaliteit en Boekhoudkundig onderzoek aan de Vlerick-school te Gent. In 1990 startte Walter bij Ernst & Young Bedrijfsrevisoren. In 1992 werd hij Manager bij Ernst & Young Accountants.

In 1993 startte hij zijn eigen bedrijfsrevisorenkantoor in Oostende.

In 2001 werd hij benoemd tot Rechter in Handelszaken aan de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende. Walter is tevens lid van de Lokale Raad Oostende (Voka West-Vlaanderen) en bestuurder bij Unizo Oostende.

Sinds 1993 is Walter IBR bedrijfsrevisor en is hij lid bij de Belgische Kamer van Deskundigen gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechterlijke Opdrachten.

 

Olivier BrackxOlivier Brackx
Olivier Brackx is stichtend vennoot van Hosten & Brackx Accountancy.

Olivier behaalde het diploma Bachelor in de Accountancy en Fiscaliteit aan de Hogeschool West-Vlaanderen, departement Simon Stevin. Daarnaast behaalde hij de Master in de Fiscale Wetenschappen aan de Brugge Business School / Vlekho. Teven behaalde Olivier in 2010 de erkende titel van Accountant en Belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Olivier was tot 2009 dossierbeheerder bij Vandelanotte in de vestiging te Brugge. Daar groeide hij uit tot een zelfstandige dossierbeheerder.

Olivier is lid van diverse lokale verenigingen. Tevens is Olivier ook lid van de Lokale Raad Oostende ( Voka-West-Vlaanderen) en bestuurder bij Unizo Oostende.